Всички сме чували за секса по френски и за индийската Камасутра, но какво знаем за секса по испански? Всъщност някои от нас може и да са опитвали испанската поза, без да знаят, че се казва така. Англоговорещите я познават под името boob Job – израз, с който наричат операцията за уголемяване на бюста. При т. нар. коитус а мамила става дума за полов акт без проникване, при който мъжът трие пениса си между притиснатите една в друга гърди на жената. Всъщност не е ясно защо този вид секс се нарича „испански“. Предполага се, че силно вярващите испански католици са можели да се задоволяват с този вариант, без да застрашават девствеността на девицата. Известен също като „испански масаж“ или „испанска вратовръзка“, този вид секс е идеален за загряване, най-вече за мъжа. Освен това, тъй като при него не се обменят телесни течности, той е много подходящ за предварителна игра без презерватив.

И така. Жената ляга с разголени гърди по гръб, най-добре на мека подложка. Мъжът кляка над нея и разполага таза си на височината на пъпа й. Поставя пениса си между гърдите й и го трие напред-назад. За да увеличи интензивността, той или тя може да притисне гърдите една в друга, така че да засили натиска.

След аналния и оралния секс испанският секс е на трето място, що се отнася до сексуалните предпочитания на мъжа. Както знаем, господата имат слабост към женския бюст – колкото по-голям, толкова по-хубаво. При тази поза се задоволяват едновременно няколко сексуални желания. Еректиралият пенис се стимулира между гърдите й и съблазнително се доближава до устата й. В зависимост от надареността на мъжа и гъвкавостта на жената триенето между гърдите може да прерасне в орална любов. Ако освен всичко друго задоволи партньора си и с език, жената може да е сигурна, че изобщо няма да се стигне до същинския акт.   

Все повече двойки пробват испанския секс, при това с различни резултати. Някои жени се възбуждат неимоверно, като гледат как желанието на мъжа нараства неудържимо; за други натискът, упражняван върху гърдите им, е неприятен. Според фазата на женския цикъл гърдите малко или много са по-чувствителни. Защо просто не опитате? Оле!