Ако в една връзка е имало измама, възстановяването на доверието е дълъг и труден процес. Какво да правите, на кого да вярвате и какво ще е най-добре за вас.

Ето една ситуация за пример, която  експерт анализира, за да помогне на семейството. 
„Преди 2 години с мъжа ми се скарахме. И тогава той  призна, че е целувал друга. Простих му. Наскоро едно момиче ми писа и каза, че е любовница на съпруга ми. Знам, че са водили кореспонденция. Съпругът ми отрича всичко. Отношенията ни станаха студени. Не мога да се успокоя и отново да повярвам на съпруга си. Студенината в отношенията ни настъпи, заради това момиче."

За да разберете по ясно ситуацията, се опитайте да си отговорите на няколво въпроса, свързани с това момиче и какво изпитва мъжът ви към нея, съветва екпертът.

Какво изпитва съпругът ви към другото момиче

Например, вашият мъж не ви мами. Там наистина не е имало нищо друго освен комуникация. Той не изпитва нищо към нея. И не ви е изневерил.

Коя е тя

Може би тя иска да накаже съпруга ви. Може би той й е дал надежда и след това е прекратил влъзката. И тя се е вкопчила в него. Измисля си някакъв сценарий, следва го в социалните мрежи. Иска да разруши семейството ви. Не е нужно да се тревожите за нея. Тя просто е психически нестабилна. Съпругът ви казва истината.

Защо има студ в отношенията ви

Във връзката ви има любов. Съпругът ви не изневерява. Вие двамата сте родени един за друг. Имате всички шансове да живеете щастливо както досега. Но той има чувството, че му се сърдите, заради онази случка преди 2 години.
Кавгите много вироятно са поради вашата ревност и постоянни подозрения.
Затова съпругът ви се затваря и се отдалечава от вас. Счита вашата ревност за манипулация. А понякога може би дори иска да избяга от вашия контрол.

Как ситуацията може да се промени

Преди всичко трябва да простите на съпруга си. Първо намерете сили в себе си, за да му простите. След това трябва да поработите върху самочувствието си.
Съдейки по енергията ви, вие сте страстна жена. Вероятно винаги сте привличали вниманието на мъжете. Сега имате комплекси и се страхувате да бъдете със съпруга си. Но имате нужда от него. Затова след прошката трябва да поработите върху самочувствието си – и да си върнете самочувствието , че сте достойна за любовта на съпруга си.
Опитайте някои техники за самооценка. Ще спрете да се страхувате и да пилеете енергията си.
Когато види енергията, вашата увереност, че вече нямате страх, че ще го загубите, съпругът ви ще промени отношението си. Вашата връзка сега се нуждае от топлина и от ново сближаване.
Тогава вие ще се почувствате интересна за него и той ще се почувства интересен за вас.
И напразно се съмнявате в себе си. Съдейки по вашата енергия, той трябва да се тревожи, да не ви загуби.

Новите родители