Ако броят на хората, с които сте споделили леглото си, надвишава 10, новият ви партньор няма да се почувства добре, посочва ново проучване, предава Мениджър Нюз.

По-малко от 10 се тълкува като неопитност, показва анкета, проведена с участието на 1000 души. Десет е идеалната среда, а повече от това число се оказва "твърде горещо".

50% от жените приемат за нормално, ако мъжът е правил секс с 10 партньорки. 46% от мъжете посочват същото за приятелките си. Около 11 на сто от анкетираните жени и 10 на сто от анкетираните мъже смятат, че идеалната цифра варира между 10 и 30 сексуални партньори. Само 3% от участниците биха останали доволни, ако разберат, че партньорът им е имал интимни отношения с повече от 30 души.

Не всички обаче искат да са наясно с подобна информация. 35% от жените настояват да знаят цялата истина за миналото на човека до тях, но 65% не държат да научават точно това. Мъжете в по-голям процент не се вълнуват от бройката на половинките си.

От друга страна мъжете изпитват по-голямо желание да се похвалят с цифрата. Музикантът Мик Джагър е един от примерите за това. Той разгласи на света, че е спал с 4000 жени. Но рекордът все още е в ръцете на известния холивудски прелъстител Уорън Бийти - 12 000. Известните дами в шоубизнеса, колкото и да са отворени към всички теми, рядко издават тази информация пред обществото.

Източник: Мениджър Нюз