Ръчно изработени снежни човеци с уникални номера и персонифициране името на собственика ще помагат на Празничните герои да зарадват хиляди семейства в нужда в цяла България.

Holiday Heroes пусна лимитирана серия от ръчно изработени детски играчки, който ще се превърнат в прекрасен и благороден коледен подарък за малки и големи. Общо 60 бр. текстилни снежни човеци ще се продават благотворително в подкрепа на каузата хиляди семейства в нужда да имат пълна празнична трапеза. Всеки снежен човек има свой уникален номер от 1 до 60, както и възможност да се персонифицира с името на собственика си.

Снежните човеци се продават в три размера – 30 см., 25 см.  и 21 см. височина и ще се продават в магазин VisionKids на бул. „Витоша“188. А желаещите да се сдобият с най-желаната от всички играчка от лимитираната серия, която носи почетния номер 1, могат да го направят на Фейсбук страницата на Празничните герои, където е обявен търг за нея: http://bit.ly/2h00V0N

Всички играчки са произведени от Ателие ТоБиДи, а събраните средства от продажбата им ще се използват, за да могат хиляди семейства в цяла България да имат пълна празнична трапеза.