Андре Рийо с последния си концерт от Маастрихт - в кино Арена

14 октомври 2016 г., 12:30
789

Снимки: Кино Арена

Познат на милиони почитатели като „Кралят на валса“, Андре Рийо е един от най-известните музиканти в света. Неговите ежегодни концерти в Маастрихт са се превърнали в легенда, а излъчването им в едно от най-очакваните събития. Показването на последния концерт регистрира рекордни посещения в кината на няколко държави.

Заснет на фона на поразяващия с красотата си средновековен площад в родния град на Андре Рийо, този забележителен концерт разкрива невероятния талант на маестрото, неговия световноизвестен 60-членен оркестър, носещ името на Йохан Щраус, оперните изпълнители и специалните гости. Андре изпълнява своето обещание за едно назабравимо музикално преживяване, изпълнено с хумор, забавление и емоции за всички възрасти.

Андре Рийо коментира събитието така: „ Всяка година търсим начин да превърнем концерта в моя роден град в уникално преживяване не само за зрителите на площада, но и за тези, които ще го гледат в киносалоните. Отделяме много време, енергия и любов, за да създадем нещо специално и да поддържаме магията на Маастрихт“.

Към концерта на Андре Рийо от Маастрихт през 2016 год. са включени представяне на шоуто и интервю на Шарлот Хокинс с маестрото, заснети малко преди началото на спектакъла специално за зрителите в киносалоните.

Концертът на Андре Рийо от Маастрихт през 2016 год. се очертава като неговият най-голям и впечатляващ концерт, показван в кината!

САМО В КИНО АРЕНА НА 23 ОКТОМВРИ 2016 г.

19:00

Продължителност: 180 мин. с включен един антракт.
Субтитри на български език.

Коментари