Всяка връзка може да стигне до задънена улица и често се случва изобщо да не усетим какво се случва, докато не стане твърде късно. За някои хора е трудно да прекратят една връзка, дори когато вече не изпитват нищо. Bright Side представя няколко сигурни признака, че чувствата са отслабнали.

1. Вече не се интересува как прекарвате времето си

Преди питаше за всяка минута от деня ви, а днес изобщо не я интересува какво сте правили. Няколко пъти това може да се случи, ако е твърде напрегната или заета. Но ако се случва често, е предупредителен сигнал.

2. Вече не ревнува. Изобщо

Малко ревност не е чужда на никого. Особено, ако в миналото се е случвало да проявява интерес към всеки човек в живота ви, пълната липса на ревност може да означава безразличие.

3. Отговаря на обаждания и съобщения само от време на време

Не става дума за това, че партньорката ви може да е непрекъснато заета. Въпросът е какво се случва в свободното време. Тревожно е, ако не отговаря, дори когато има достатъчно време, и особено ако самите съобщения звучат не така емоционално и топло.

4. Губи интерес към общото ви хоби

Случва ли се приятелката ви внезапно да отказва да прекарва свободното си време с вас? Замислете се какви може да са причините вече да не ѝ е така интересно, след като някога ѝ е било толкова приятно.

5. Не планира близкото си бъдеще с вас

Това е най-показателният сигнал. Когато един човек иска да прекара живота си с вас, вие сте част и от близките му планове. Ако не сте в списъка, това е причина за разговор.