Според скорошни проучвания при първа среща правим впечатление в три основни посоки: външен вид, глас и изказ. Оказва се, че само 7% от първоначалното впечатление зависи от темата на разговора, докато 38% отиват в полза на гласа и тона, с който говорим, и цели 55% зависят от външния ни вид. Затова хората са казали: „По дрехите посрещат, по ума изпращат.”

Вижте кои са онези задължителни 7 неща, които всяка жена трябва да има в гардероба си, за да привлече вниманието на мъжа.

1. Летни рокли

Едва ли можем да си представим по-женствена и нежна дреха от лятната рокля. А ако подхожда и на фигурата на жената, комбинацията е неустоима. Мъжете биха преодолели срамежливостта си и със сигурност ще ви заговорят.

2. Тесни джинси

Тесните джинси правят и тялото ви да изглежда по-слабо и стройно. Освен това подходящият модел би могъл идеално да подчертава формите ви и да ви прави ужасно секси. Като прибавим и колко удобни са, джинсите са сред любимите дрехи на жените, за щастие, и мъжете са съгласни с вас.

3. Пуловери

Удобните пуловери, особено малко по-развлечените, са като магнит за мъжете. Тази дреха изпраща ясното послание, че жената е в пълна хармония със себе си. Освен това загатва от прелестите й, като издава заголено рамо. Има нещо побъркващо в тази гледка за мъжете. Неслучайно любимият вероятно обожава да ви вижда в тениската му сутрин.

4. Спортен eкип и опашка

Дори само фактът, че момичето обича да спортува, е достатъчен, за да привлече вниманието на мъжа. Изследванията сочат, че жени, които се обличат спортно, са по-самоуверени и по-дружелюбни. Ако към всичко това добавите и коса, вързана на опашка, то пригответе се да е сдобиете с куп ухажори, докато вървите към магазина или си правите сутрешния джогинг.