Ако се чувствате уморени от вътрешната си борба и ви се струва, че просто оцелявате, спрете да правите това, което правите, и започнете да ставате това, което трябва да бъдете. Събудете духовното си ДНК и усетете разликата, която ще промени света ви.

Как да разберете, че постигате своя потенциал? Отговорът на този въпрос е прост: ще го почувствате. Ще усетите дълбоко чувство на удовлетворение, когато осъзнаете своя уникален вибрационен резонанс, независимо дали е съзнателно или несъзнателно.

Ето пет признака, че живеете мотивирани от душата си:

1. Животът ви отразява богатството на духовното ви съществуване, не само материално, но и духовно.

Хората, които са освободили огромната сила в себе си, са в хармония със себе си и света около тях. Как можете да изпитате вътрешен мир, ако все още се опитвате да намерите себе си? Запомнете: да сте в мир със себе си е ключът към успеха.

2. Вашият фокус се измества от егоист към алтруист.

Вече не се питате „Какво имам толкова мен?“ Вместо това мислите, как да помогнете на всички около вас и как вашата истинска духовна хармония може да бъде от полза за повече хора. Хората, които следват повика на душата си, знаят, че животът не е само за тях самите.

3. Разбирате, че да се борите със себе си е безполезно.

Повечето хора постоянно са във вътрешни противоречия. Когато постигнете мир със себе си, вие ставате съд за нещо много по-голямо, което да протича през вас. Творчеството процъфтява, когато вашият ум, тяло и дух работят в хармония.

Вместо да наблягате само на един аспект от вашето същество, всеки аспект от вашето същество работи в синергия, позволявайки на духа ви да разцъфти напълно във всичко, което правите. Страхотно изкуство, музика, представление и бизнес се раждат от тази комбинация. Обичате това, което правите и, което е по-важно, обичате това, което сте.

4. Вие ставате вдъхновение за другите.

Колкото повече познавате и приемате себе си, толкова повече възможности имате да отключите този потенциал за хората около вас. Когато живеете според душата си, растежът се простира далеч отвъд вас, във вашето семейство и приятели.

5. Вие се ангажирате да живеете в съответствие с начина, по който божественото ви е създало.

В крайна сметка, предходните стъпки стават естествен резултат от проявлението на вашия уникален дизайн и автентичния израз на вашата душа. Ако божественото ви е създало и божественото е въплъщение на чистото съвършенство, тогава също сте това съвършенство.

Марина Карасева