Мислите си, че само приятелката ви има ужасни тайни? А какво ще кажете за вашия любим?
Според статистиката около 90% от мъжете имат тайни, за които тяхната жена не знае, и не, те не са толкова ужасни, колкото си мислите. Просто за него е много трудно да ги признае.
Психолози все пак повдигат завесата на тайната.

Един мъж иска да получава комплименти
Без значение колко силен и уверен е вашият мъж, той иска да чуе комплименти от любимата си жена. В същото време ужасно се страхува от критики. Защото в нашето общество не е обичайно мъжът да се хвали, особено за външните му данни.
Затова той упорито ще мълчи. Не пестете приятни думи, адресирани към любимия и той ще бъде на седмото небе от щастие.

Той има интимни проблеми, които няма да признае
Разбира се, не говорим за полово предавани болести, които вашата половинка крие. Говорим за малки "провали" и „засечки“, които са истинско бедствие в очите на мъжа. Затова той никога няма да признае пред любимата си какво не е било наред с него.
Сексуалните неуспехи завинаги ще останат споделена тайна между двамата участници в „провала“.
Дори не се опитвайте да му зададете такъв въпрос. Той никога няма да ви отговори.

Той не се нуждае от секс толкова често, колкото си мислите
Всички често чуваме колко често мъжът мисли за секс и това в известен смисъл е вярно. Колкото по-млад е мъжът, толкова по-често го връхлитат мисли за секс, който е толкова естествен за него, колкото и яденето. Не си струва да го осъждате за подобни мисли, но също така не си струва да очаквате винаги да е в „пълна бойна готовност“.
Съвременният ритъм на живот силно влияе върху желанието. И дори и най-сексуално активният мъж има нужда от почивка.
Естествено пред вас, той ще се преструва, че не може да си представи живота без секс.

Той има страх, за който не е нужно да знаете
Дори най-добрите приятели на вашия мъж може да не знаят за страховете, които го преследват. Може да бъде страх от всичко – дори да остане на тъмно. Но една жена едва ли ще разбере това.
Общоприето е, че мъжът трябва да бъде безстрашен и уверен в себе си. Затова, дори когато се сблъска със страха си, той ще се преструва, че всичко е наред, въпреки че душата му е свита и тревожна.

Новите родители