Ако сте прекарали прекалено дълго време в собствената си страна, може би сте започнали да виждате привлекателни черти в представители на други нации. Общоприета истина е, че всеки има уникална красота без значение на неговия произход. Все пак, ако искате да видите кои са десетте на секси националности в света, погледнете тази класация на The Richest.

10. Италианци и италианки

Може би са готварските умения, а може би тъмната коса или очите. Каквато и да е причината, италианските жени могат да подлудят доста мъже по света. Както жените, така и мъжете обичат да говорят за мъже с изразен акцент и дами с изразени форми. И двата идеала, разбира се, произлизат именно от Италия.

9. Шведки

Скандинавската страна не е дом единствено на Икеа. Тя е родина и на секси акценти и красавици със златни коси по бикини. Очевидно е, че мъжете никога не могат да се наситят на русите къдрици и красотата.

8. Японки

Нещо около азиатските жени подлудява мъжете, а японките са най-известните им представителки. Всичко при тях е сладко и чаровно: дребната фигура, големите очи, кукленското излъчване. Докато жените не си падат особено по японци, то мъжете имат слабост към японките.

7. Британци

Мъжете не са особени почитатели на представителките на Острова, но жените с удоволствие биха общували с изисканите джентълмени с кралски маниери, които го населяват. Комбинацията от акцент, безупречно облекло и лошото момче на Лондон винаги се оказва секси за дамите.

6. Българки

Друга националност на високи брюнетки с изкусителни акценти. Сексапилът често се изразява най-добре в очите, а българките имат много цветове - от тъмно кафяво през тюркоазено зелено до небесно синьо. Мъжете, които търсят най-добрата извадка от Източна Европа ще я намерят на бреговете на Черно море.
 

5. Французи

Тук отношението печели всичко. Красив акцент, слабо телосложение и свободен дух както в спалнята, така и извън нея. Когато един французин погледне жена със своето секси излъчване, на нея не й остава нищо друго освен да каже "Oui!".

4. Рускини

Добре че Желязната завеса падна! Сега мъжете по цял свят могат да се наслаждават на секси говора и разкошните очи на рускините. Красотата там идва във всякакви размери, а най-нетърпеливите дори могат да си намерят булки онлайн.

3. Американци

Това е най-интересната националност, тъй като тук разнообразието е огромно. Америка е родина на някои от най-красивите мъже и жени от всякакъв размер, цвят и акцент. Тя е като истински секси бюфет.

2. Пуерториканци и пуерториканки

Въпреки че технически са част от Америка, мъжете и жените от Пуерто Рико са многократно по-секси от техните континентални събратя. Както пищните фигури на жените, така и смуглите черти на мъжете задоволяват латино апетита на всички.

1. Колумбийки

Мъжете от тази южноамериканска държава не се котират много, но дамите категорично печелят тази секси война. Добре оформени тела, изкусителен акцент и игрива култура създават чудесна комбинация от визуално и интелектуално привличане.