Уволнението никога не е приятно, особено ако сте сред един от тези хора, представени в този забавно-информативен клип на YouTube канала AllTime10s, пише МениджърНюз.

10. Шеф на полиция е бил уволнен заради кражба от пожарната, намираща се в съседната сграда. Заснет е на камера как си взима бира от техния хладилник.

9. Мелиса Нелсън - асистентка на зъболекар - е била уволнена, тъй като е твърде привлекателна. Нейният бивш работодател е бил притискан от съпругата си.

8. Спасител на плажа спасява живота на човек. Впоследствие го уволняват, тъй като е застрашил хората. Как? Като напусне част от плажа, за да пренесе спасения човек.

7. Работник в склад е уволнен заради прекомерно изпускане на газове. Впоследствие човекът споделя, че това е страничен ефект на лекарство, което е взимал.

6. Новозеландка праща имейл с инструкции как да се попълнят формулярите за здравно осигуряване. Тя губи работата си, тъй като писмото е било в червено, с удебелени и главни букви, което е предизвикало "дисхармония в офиса".

Прочетете останалите причини на сайта на Мениджър Нюз.