Късното вечерно шоу на обществената телевизия „Събота вечер с БНТ“ се завръща на екран тази събота (22 януари) в 21:00 ч. със своя втори сезон. Много забавление и срещи с популярни личности очакват зрителите в студиото, а водещ на предаването става актьорът Ники Станоев.

„Събота вечер с БНТ“ ще е наситено с ударни дози хумор и забавления, както и вълнуващи интервюта със звездни гости. Във всеки епизод водещият Ники Станоев ще представя атрактивен обзор на интересни теми от страната и света и ще дава своите оригинални отговори на зрителските въпроси, получени в личните му профили в социалните мрежи, в рубриката „Аз само да попитам“.

Всяка събота вечер Ники Станоев ще посреща в студиото популярни личности, които разкриват повече за себе си, а водещият ще ги поставя в необичайни ситуации и предизвикателства. Първите звездни гости на Ники Станоев тази събота ще бъдат един от най-обичаните български изпълнители Любо Киров и неотразимата Невяна Владинова – Златно момиче и втори вицепрезидент на Федерацията по художествена гимнастика.

Повече за Ники Станоев

Ники Станоев е актьор и популярен стенд-ъп комик. Завършва актьорско майсторство при проф. Енчо Халачев и през 2003 г. стъпва на сцената на Народния театър „Иван Вазов“. Скоро след това започва телевизионната си кариера като актьор в предаването „Шаш“, а в последствие става репортер в „Полет над нощта“ по БНТ. През 2005 г. е избран за водещ на музикално предаване по ББТ, a след това печели кастинга „Народен артист“ към предаването „Шоуто на Слави“, с което става първият актьор, влязъл в екипа с публичен кастинг. За кратко участва в рубрика в „Нешоуто на Нед“, както и в комедийното шоу „Нашенци“, а през 2013 г. става ко-водещ на предаването „Това е цената“.  

Ники Станоев е познат на зрителите и като актьор в телевизионни филми – игралният филм „Номер 1“, късометражната лента „Новата кола на татко“, един от най-популярните български ситкоми - „Домашен арест“ и в хитовия сериал на БНТ „Порталът“. Звездата му изгрява и в международните филми „Бодигард на убиеца“, „Хелбой“ и „Конан Варварина“.

Ники е и известен комик. Преди три години стартира стенд-ъп поредицата му „Ники говори“, в която влизат над 50 шоута. Интересът към нея е толкова голям, че част от спектаклите са предварително разпродадени.

Гледайте „Събота вечер с БНТ“ всяка събота от 21:00 ч. с водещ Ники Станоев