Едно от най-хубавите неща в партньорството, наред с гледането на романтични филми заедно, е съзнанието, че до себе си имаш човек, на когото винаги можеш да разчиташ. Разбира се, за повечето хора интимната връзка е от голямо значение, но някои зодии поставят партньора си над всичко и направо го боготворят.

Телец

Спечелите ли веднъж сърцето на Телеца, може изцяло да разчитате на него. Той поставя потребностите на партньора си над своите, защото иска връзката им да е щастлива в дългосрочен план. Стабилността и сигурността вдъхват на Стрелеца чувство за спокойствие и безопасност.

Рак

Емоционалната сигурност е особено важна за Рака, поради което е готов на всичко, за да върви връзката му гладко. Този воден знак обаче не бива да прекалява с грижите за партньора, защото ако усети, че е използван, бързо може да охладнее. Но когато се чувства сигурен и защитен, никой не е по-верен от Рака.

Скорпион

Страстен, работлив и волеви: това са отличителните качества на Скорпиона според хороскопа. Това важи и за интимната му връзка. Когато Скорпионът се влюби, то е истински. Би могъл по цял ден да говори и мечтае за любимата (любимия). Нищо чудно, че го (я) издига на пиедестал и предпочита компанията му (й) пред тази на всеки друг.