Този простичък тест ще разкрие психологическото ви състояние

05 май 2018 г., 12:01
38232

Shutterstock

Проективните личностни тестове са доста популярни сред психолозите. Те включват двусмислени картини, които провокират различни емоции у отделните хора и по този начин разкриват техните скрити емоции и вътрешни конфликти.

Това е различно от "обективния тест", в който отговорите се анализират според универсални стандарти.

В следващите редове ще ви представим подобен проективен тест.

Готови ли сте? Вижте тази картинка за не повече от 10 секунди и ни кажете какво виждате (ще намерите какво значи вашият отговор на следващата страница).

Пещера: трудно губите баланс. Вие сте спокоен човек, който вижда само положителните страни на нещата. Благодарение на вътрешните ви сили и оптимизъм негативните ситуации не оказват силен натиск върху вас. Хората ви харесват и често се обръщат към вас за съвет.

Подкрепяйте любимите си хора и споделяйте позитивната си енергия с тях.

НЛО: Винаги сте на ръба на нервен срив, готови да избухнете. Податливостта ви към стрес води до различни здравословни проблеми, като безсъние и чести кошмари.

Не потискайте емоциите си през цялото време, не позволявайте на всяко едно малко нещо да ви разстрои. Всичко това води до мигрена, гадене и други усложнения.

Лице на извънземно: създавате проблеми от нищото, което често ви стресира.

Стегнете се и не пилейте енергията за безсмислени тревоги. Когато се изправите лице в лице с трудна ситуация, опитайте се да погледнете на нея от различен ъгъл. За да се преборите със стреса, правете упражнения по дишане. Те наистина помагат. Поемете дълбоко въздух през носа и издишайте бавно през устата.

Източник: BrightSide

Ключови думи:
Коментари