С невинно изражение те предявяват най-невъзможните претенции и най-често получават, каквото искат. Истински тарикати, които не се колебаят да използват всякакви хитрости, за да постигнат целите си. Надарени интелектуално, тези хора безмилостно премятат простодушните си събратя. След това с ангелска усмивка на уста се държат така, сякаш са направили услуга на обществото. Ето кои 4 зодии са най-изпечените хитреци.

Водолей

Пръв сред тях е Водолеят. Като никой друг знак той умее да копае на другите гроб, в който те падат с готовност. Толкова е обигран, че дори му благодарят за номерата, които погажда. С палава усмивка Водолеите проронват уж приятелски на жертвите си: „Нали те предупредих!“ – и след това се забавляват, наблюдавайки разочарованите им физиономии.

Скорпион

Скорпионите също са ненадминати в шашмите. Те имат такова непроницаемо и загадъчно изражение, че човек трудно би предположил, че са способни да мътят водата някому. Че го правят, и то с удоволствие, околните забелязват за съжаление прекалено късно. Скорпионът вече е забил жилото си! Разбунтуват ли се измамените срещу номерата му, този знак като нищо може да си пусне отровата.  

Риби

Колкото и да не сме го очаквали, Рибите също могат да мамят планирано и целенасочено. С невинния поглед на бездънните си очи те свалят на жертвата си звезди от небето, а след това се правят на учудени, когато им потърсят сметка за неспазеното обещание. Не злобно, но неочаквано и ловко като пираня Рибите безпроблемно надхитрят и най-умния си противник.

Близнаци

Дърдорене, бъбрене, клюкарстване или спорене – начините за комуникация на Близнаците са многостранни. Това е и подходът, с който се опитват да си спечелят превъзходство над другите. От много приказки хитростите на Близнаците трудно се разпознават. Когато това все пак стане, обикновено вече е късно и белята е сторена. Но това малко безпокои Близнаците, защото за тях е важна победата.