Вечеря-изненада на свещи, разкошен букет или собственоръчно написано  любовно писмо: тези знаци със сигурност ще ви предложат много романтика!

Телец

Каква изненада! Съвсем не сме очаквали от прагматичния Телец да притежава романтична жилка. Но в действителност той е истински романтик! Открие ли веднъж точния партньор            , Телецът обича да го глези по всички правила на изкуството.  Телците непрекъснато измислят начини как да зарадват своето съкровище. При това винаги се съобразяват с вкуса и желанията на половинката си. Водят я на вечеря в любимия й ресторант или й правят малки мили подаръчета.

Рак

За Рака, напротив, съвсем не ни учудва, че попада сред романтиците. Раците са любвеобилни партньори, които често пренебрегват себе си и дори се жертват, за да угодят на любимия човек. Когато са влюбени, Раците обсипват обекта на нежните си чувства с внимание и дребни жестове: например  обилна закуска в леглото или излет-изненада през почивните дни. Тези мигове съживяват невероятно връзката, а с един Рак до вас никога няма да ви е скучно!

Лъв

Лъвовете минават за най-големите романтици сред зодиите. Чувстват се изключително уютно в една дълга връзка, като правят всичко възможно да я заздравят. Този чувствителен знак обича за глези партньора си и да му доставя радост. Който живее с Лъв, може да се наслаждава на прекрасни романтични моменти, изпълнени с много страст!