Камъкът, който ви привлича, издава нещичко за вас...

Всеки камък притежава особени сили, всеки има свое индивидуално значение. Към кой от тях се чувствате привлечени по магически начин?

За значението на скъпоценните камъни се знае отдавна. От хилядолетия се изследва и определя специалното им въздействие. В астрологията всеки зодиакален знак има свой щастлив камък. Лечението със скъпоценни камъни е древно учение. Въз основа на тези познания сме съставили и нашия оракул

Разгледайте внимателно картинките. Към кой камък се чувствате привлечени по магически начин? Изборът, който направите, говори много за вас.

Gallery
Камък 1. Опал

Вашият камък е опалът. Той символизира любов към свободата. Иска ви се да разчупите оковите на всекидневието, защото дълбоко в душата си знаете, че сте способни на много повече. Вслушайте се във вътрешния си глас и се доверете на силата и способностите си. Заемете се с това, което ви е на сърцето и за което мечтаете.  Със сигурност ще успеете.

Източник: Shutterstock

Gallery
Камък 2. Малахит

Малахитът загатва за големи промени в живота ви. Става дума за духовни сфери, а може да настъпят промени и в любовния ви живот. Моментът е подходящ да разгледате възможностите и шансовете си и да набележите целите си. 

Източник: Shutterstock

Gallery
Камък 3. Кехлибар

Кехлибарът се смята за слънчев камък, който дарява живот. Той събужда радост, носи светлина и топлина. И вдъхва смелост. Нуждаете ли се в момента от смелост? Може би сте изправени пред важно решение? Осмелете се! Кехлибарът ще ви вдъхне куража, от който имате нужда.

Източник: Shutterstock

Gallery
Камък 4. Обсидиан

Избрахте обсидиана? Значи подсъзнанието иска да ви каже нещо: Трябва да се освободите от старото. Мислете за това колко сте щастливи и благодарни за всичко. Не позволявайте на минали тревоги да помрачават настоящето ви

Източник: Shutterstock

Gallery
Камък 5. Хаулит

Хаулитът носи спокойствие. Той ви казва да спрете и да се откриете за новини, които иначе бихте подминали. Може би някой иска да влезе в контакт с вас? Без значение дали жив човек, или покойник? Вслушайте се.  Открийте се. Настройте се на вълна прием.

Източник: Shutterstock

Gallery
Камък 6. Далматински яспис

Далматинският яспис показва, че имате някаква цел, но не знаете как да я постигнете. Камъкът ще ви помогне да определите приоритетите си. Действайте стъпка по стъпка. Така ще постигнете целта си с радост и лекота.

Източник: Shutterstock