Има хора, които са напълно непроницаеми. Независимо колко дълго ги познавате и в каква връзка сте с тях, тези индивиди не позволяват да надникнете зад фасадата им. Ето защо непрекъснато се налага да се питате какво става в душата им – щастливи ли са, влюбени ли са, тъжни ли са? Замислят ли нещо в момента? Наистина нямате никаква представа. Интересно е, че това се отнася най-вече за три от дванайсетте зодии. Те са изключително потайни и са си изградили непробиваема броня. Ето за кои знаци става дума:

Водолей

Водолеят може да бъде описан като извънземния сред зодиите. Това се дължи най-вече на факта, че хората, родени под този знак, са извънредно ексцентрични и мозъкът им работи различно от този на останалите. Ето защо понякога изглежда, че Водолеите са дошли от друга планета. Лицето им е непроницаемо и не издава нищо. Така например се случва да седят спокойни и отпуснати до вас, но в същото време да са обмислили и скроили шест различни плана. Разбира се, само в главата. Най-вероятно ще ви разкажат за намеренията си едва когато се наложи – ако изобщо. Освен това много Водолеи се затрудняват да говорят за чувствата си (ако въобще ги имат!). Нищо чудно, че този знак често изглежда безчувствен и  отчужден. За да разберете Водолея, преди всичко трябва да му дадете свобода. Само тогава има вероятност да се разкрие и да разчупи бронята си.

Скорпион

Може да се каже, че Скорпионът е най-загадъчният знак. Невъзможно е да разберете какво става в душата му. Когато си е поставил цел, най-вероятно няма да я обсъди с вас, а направо ще я осъществи, и то безкомпромисно. Скорпионите избягват да говорят за чувства и се преструват, че всичко е супер. Тайно обаче вече планират отмъщението си. Някои от тях заравят толкова дълбоко емоциите си, че понякога самите те не намират достъп до тях. А всъщност чувствата на Скорпиона са изключително силни – дотолкова, че е способен на огромна и безгранична любов. Но може би точно това го плаши…? Сигурно никога няма да научите! Защото  опитате ли се да разговорите вашия Скорпион, да го „затоплите“ и прозрете, най-много след няколко опита ще се провалите  безславно и накрая ще се предадете. Едва след години вярно приятелство или партньорство може да разчитате, че Скорпионът ще ви разкрие някои свои страни. Разбира се, не всички. Би било прекалено рисковано…

Близнаци

Близнаци ли? Не са ли те като отворена книга? Не съвсем! Близнаците са извънредно общителни и обичат да разменят клюки, но… само когато се отнася за другите! Всичко, което засяга тях – плановете, целите и особено чувствата им, - предпочитат да запазят за себе си. А и защо да издават най-съкровените си тайни? Би било глупаво! Тогава, първо, би се наложило да понесат отговорност за някои свои думи и постъпки и второ, малките им лъжи лесно биха лъснали на показ. Близнаците обичат да представят истината така, както им изнася в момента. Разбира се, така би ви било още по-трудно да разгадаете този знак. За да прозрете Близнаците, е важно да изградите с тях искрена и дълбока връзка и да им посочите границите. Едва когато Близнакът забележи, че държите на честността и неговото дъра-бъра не ви впечатлява, постепенно ще ви се разкрие.