Според астролозите има две зодии, които винаги са настроени войнствено и са готови да спорят за всяко нещо. Сигурно и вие познавате хора, които превръщат и най-дребното разминаване на мненията в разгорещена дискусия. Които винаги знаят всичко най-добре и веднага започват разправия, когато някой дръзне да не се съгласи с тях. Интересното е, че обикновено тези кавгаджии са представители на една от следните две зодии.

Овен

Страстта на Овена е прословута. Именно тя го кара често да води ожесточени спорове на всякакви теми. Освен това Овенът е изключително прям и реагира незабавно на всичко, като изобщо не умее да сдържа емоциите си. Второто име на Овена е Екшън!  При него не може да става и дума за търпение. Затова не е чудно, че подлага на дискусия и най-незначителните неща. При това с остър и нетърпящ възражения тон, с жива мимика и жестикулация. Който не обича да спори, по-добре да стои далеч от Овена. Този огнен знак трудно би могъл да се промени. Но ако сте любители на разгорещените спорове, тогава сте на точното място!

Дева

Девата е невероятен перфекционист и обича да поучава другите. Тя цени високо собственото си мнение и често „обогатява“ останалите със знанията си, без да са я молили. Девата дори се опитва да ги превъзпитава. Много ясно, че това обикновено завършва с кавга. По принцип този знак не признава други истини, освен собствената си – нали винаги се смята за прав.  Който има по-интересни планове за живота си освен часове наред да спори на всевъзможни теми и накрая най-вероятно да бъде принуден да признае поражението си, най-добре да се обвърже с представител на друга зодия.