Някои знаци прикриват лошите си намерения с наглед безобидно поведение. Според астрологията те са изключително коварни и не може да им се има никакво доверие. По-долу ще научите с кои три зодии трябва да сте нащрек, за да не се поддадете на привидния им чар.

Скорпион

Скорпионите са обвити в тайнственост. Човек никога не знае какво мислят всъщност. Ето защо е трудно да се разбере, когато замислят някакво коварство. Винаги имайте едно на ум, когато общувате със Скорпион! Ако не внимавате, лесно може да паднете в капана му.

Близнаци

Близнаците се славят със своето вероломство и двуличие. Скрити под маската на добронамереност и приветливост, околните разгадават подлите им намерения едва когато вече е късно. Никога не бива да им се доверяват важни неща. Защото Близнакът е способен да предаде и най-добрия си приятел в момент на раздразнение и афект.

Лъв

Лъвовете минават за суетни и егоистични. За да получат желаното, биха направили почти всичко! Включително да потъпчат чувствата на другите, да излъжат или да изопачат фактите. А най-лошото е, че външно изобщо не им личи, той като могат да бъдат много лицемерни. За Лъвовете важна е единствено собствената им личност!