Определени музикални стилове бележат целия ни живот. Тъй като зодиакалният знак е огледало на темперамента ни, той издава също каква музика харесваме и каква не.

Овен – да има бийт

Овните харесват живите ритми, съчетани със силен бийт. Този знак е символ на страст, любов и вдъхновение. Всичко това се пренася и върху музиката.

Стилове: класическа музика, хард рок, хеви метъл, пънк.

Телец – филмова музика за добро настроение

Музикалният вкус на Телците не е сложен. Като позитивни и оптимистични личности те обичат да припяват на хитове по радиото и харесват саундтракове на филми.

Стилове: поп, класически рок, музика от сериали, саундтракове на научно-фантастични и приключенски филми.  

Близнаци – евъргрийни за зареждане с енергия

Близнаците решават с лекота всички проблеми, с които се сблъскват в живота. Обичат музика, на която може да се танцува, както и песни и саундтракове на стари филми.

Стилове: музика от 40-те, 50-те и 60-те години, поп, саундтракове на мюзикъли.

Рак – от ню ейдж до поп

Раците са романтици, затова музиката, която слушат, не бива да е агресивна. Мелодичните блус и поп парчета ги правят щастливи. Освен това им допада ню ейдж и електронната музика, защото обичат да медитират.

Стилове: ню ейдж, електронна музика, поп.

Лъв – за предпочитане хард

Тъй като обича да е в центъра на вниманието, Лъвът харесва твърдата музика, както и драматичните произведения с оркестрови елементи.

Стилове: хеви метъл, хард рок, класическа музика.

Дева – класическа музика за отпускане

Девите притежават високо развито чувство за ред. Предпочитат по-скоро спокойна музика, защото им помага да се концентрират. Освен това харесват келтската танцова музика.

Стилове: класика, келтска музика и музика от Средновековието.

Везни – от романтична класика до метъл

Тъй като са мечтатели по природа, Везните харесват всичко от романтичната ера на класиката. От модерната музика най-много им допада метъл.

Стилове: класика, фолк и метъл.