Овен

„Всичко е възможно, стига да имаш достатъчно самообладание.“, Дж. К. Роулинг.

Овните са смели, приключенски настроени, енергични и уверени и обичат хора, които могат да могат да откликнат на тази енергичност. Те са любители на екстремните изживявания и често поемат необосновани рискове, но в края на краищата малко са нещата, които могат да ги уплашат.

Телец

„Това, което не ни убива, ни прави по-силни“, Фридрих Ницше.

Телците изобилстват от любов – те имат топло сърце, любвеобилни и мили са и са изключително грижовни. Нещо повече – те са стабилни и имат невероятна вътрешна сила.

Близнаци

„Самоусъвършенстването е по-важно от саможертвата.“, Елизабет Кейди Стантън.

Близнаците са забавни и социални хора, те обичат да общуват с останалите. Трудно е да прецениш на каква възраст е даден Близнак, тъй като този знак винаги се отличава със сияйна младост, непрестанно е жаден за нови неща.

Рак

„Трябва да променим собственото си възприятие за това как виждаме себе си. Трябва да се активизираме… и да поемем водещата роля. “, Бионсе.

Раците са състрадателни, интуитивни, креативни и емоционални. Те са мъдри и ще ви простят почти всичко. Стъпчете ли сърцето им обаче, това е краят. Раците има навика да сменят рязко своите настроения. Освен това често се привързват към някого повече, отколкото е необходимо.

Лъв

„Бъди себе си, всички други вече са заети.“, Оскар Уайлд.

Можете да се опитате да свалите Лъвовете от техния престол, но ще се провалите. Те знаят, че ръководят света. Лъвовете са уверени, храбри, харизматични и обичат да са под светлините на прожектора. Хората се стремят да са близо до тях, тъй като са креативни, ентусиазирани и неосъждащи.

Дева

„Вярвам, че всеки един от нас има качества, които са толкова уникални, колкото и пръстовите отпечатъци. Най-добрият начин да успеем, е да открием нещата, които обичаме да правим, и да ги предложим на останалите под формата на услуга, да работим усърдно и да позволим на енергията на Вселената да ни ръководи.“, Опра Уинфри.

Девите са изключително наблюдателни и обръщат особено голямо внимание на детайлите. Обичат да разрешават проблеми – особено тези на най-близките им. Една Дева е винаги насреща, когато имаш нужда от помощ, и макар и понякога да изглежда незаинтересована, всъщност не пропуска нито една подробност и винаги те слуша изключително внимателно.