Виц: Песимисти, реалисти и оптимисти

06 декември 2017 г., 18:50
4196

Jag_cz / Shutterstock

Песимистите чуват: "След малко!", оптимистите чуват: "С лед, малко!", а реалистите не се ослушват, а си сипват.

Ключови думи:
Коментари