Осмото издание на Вечер на добродетелите ще се проведе на 23 октомври 2017 в Sofia Event Center от 19:30. То ще зарадва и развълнува гостите си с разнообразна програма, която ще донесе наслада за всички сетива!

Водещи на събитието ще бъдат популярните и обичани актьори Елена Петрова и Кирил Ефремов.

„За мен е прекрасно, че мога да бъда съпричастна към Вечер на добродетелите! Знам, че тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно, както казва Питър Пан! Хората, които работят и щедростта на гостите на тази вечер са именно хората, които носят надежда и вяра!“ – казва Елена Петрова

Каузата на тазгодишната Вечер на добродетелите е играта, защото след любовта и сигурността, тя е най-добрият стимул за развитието на едно дете. Играта е ключовият начин, чрез който децата в ранна възраст /0-7 години/ опознават света и учат. С набраните средства фондация „За Нашите Деца“ ще реализира програмата „Аз играя и мечтая“, с която ще насърчим развитието на 720 деца, живеещи в институции или в рискова семейна среда, и ще укрепим връзката с възрастните, които се грижат за тях.

„За мен играта е начин да виждам и опознавам света. Докосна ме каузата на Фондация „За Нашите Деца“ и се вълнувам, че ще стана част от събитието „Вечер на добродетелите“. Защото вярвам с цялото си сърце, че ние трябва да бъдем промяната, която искаме да видим в света около нас.“ – допълва Кирил Ефремов

Разнообразна програма, която включва участия от световноизвестни български артисти, ще пренесе гостите на събитието в прекрасния свят на изкуството, като същевременно ни накара да се замислим за това как веки от нас може да допринесе за един по-добро общество, където повече деца растат в сигурна семейна среда. Сред участниците във Вечер на добродетелите 2107 са:

  • Марио Хосен, наричан „българският Паганини“. Той ще се включи ексклузивно в програмата и ще разкаже със своята цигулка история, която ще докосне и най-тънката струна на всяка душа.
  • Валери Иванов – Жокера ще демонстрира световно ниво на илюзионисткото изкуство и ще накара дори и невярващите да повярват в магията.
  • Миро със своят харизматичен и дълбок глас ще събуди мечти за емоционални пътешествия дори отвъд върха на планината.
  • Калин Вельов и Funky Miracle представят едно многообразие от стилове - фънк, рок, джаз, соул, фюжън, сред който се открояват невероятен ритъм и фънки звучене!
  • Вечер на добродетелите винаги носи и приятни изненади: гостите неусетно ще бъдат въвлечени в главната роля на музикални звезди, които ще пресъздадат добре познат рефрен на детска песен в нов аранжимент и с много нов заряд!

Вечер на добродетелите е едно неповторимо преживяване, което ще донесе наслада за всички сетива на своите гости. Станете част от магията на Вечер на добродетелите 2017!

Можете да заявите Вашето присъствие като дарите сумата от 150 лв. (€77) на интернет страницата на фондацията.

Gallery
Елена Петрова
Gallery
Валери Иванов – Жокера
Gallery
Калин Вельов
Gallery
Кирил Ефремов
Gallery
Марио Хосен
Gallery
Миро