Всеки се нуждае от лично пространство и се радва, когато най-после намери време за себе си. но има хора, които се плашат от самотата – те мразят повече от всичко да остават сами.

Овен

Този знак е много общителен и се чувства най-добре в многолюдна компания. Овенът обича да пътува и да преживява приключения. Но непременно с други хора. Чувства се потиснат, когато е сам и начинанията не му носят удоволствие. Впрочем Овенът мрази и да си седи самичък вкъщи – бързо става неспокоен и го влече навън, където да бъде сред хора.

Лъв

По правило лъвовете живеят в прайд и се нуждаят от него както от въздуха за дишане. Така е с представителите на този „животински“ знак: чувстват се изгубени и самотни без най-близките си. Тъй като Лъвът обича да е в центъра на вниманието и около него винаги се тълпи групичка почитатели, той се чувства напълно безполезен, когато е сам. Лъвовете обичат да ги слушат и да им се възхищават, а това е възможно единствено, когато са сред хора.

Везни

Този знак е много сърдечен и има куп приятели. С откритите си и любезни маниери Везните са приети добре във всяко общество.  Те често пътуват, срещат се с приятели за разходка, кино или ресторант. Не им харесва да си стоят сами вкъщи, защото се чувстват самотни и се страхуват да не бъдат забравени. Обичат да услужват и бързо губят увереност, когато не са сред любимите си хора.