Ако срещнете някого, към когото веднага изпитате необяснима привързаност и силна емоция, то може би зад това се крие нещо по-дълбоко.

Следните знаци говорят за това, че зад първата среща се крие нещо кармично:

1. Внезапно привличане

Случвало ли ви се е да се запознаете с някого току-що, а да си говорите така, сякаш се познавате цял живот? Може би това чувство никак не е случайно.

2. Телепатия

Сродните души сякаш си четат мислите. Единият буквално „взима думите от устата“ на другия. Това показва единомислие и пълно сходство на интереси.

3. Необяснима неприязън

Освен положителни емоции, първата среща може да предизвика напълно отрицателни. Когато това се случва без обективни причини и логично обяснение, може би става дума за някоя съдбовна връзка от минал живот. И то не в положителен смисъл.

4. Несъзнавани спомени

Необяснимо раздразнение от определени навици на партньора, необясним прилив на щастие, докато споделяте определени неща с любимия. Всичко това може би не е никак случайно, а плод на неосъзнати спомени от предишен живот.

5. Дълбока искреност

Кармичните взаимоотношения предполагат голяма искреност и чистота в отношенията. С този човек можете да си кажете всичко. И да не спирате сами да се изненадвате колко искрени сте готови да бъдете. При това – съвсем естествено като потребност.