Кой не е чувал за Дмитрий Нагиев – един от най-известните руски актьори и телевизионни водещи?

До ден днешен той остава верен на принципите си и в следващите редове ще ви представим 10 от тях, които споделя пред руските медии.

Простичките неща ме радват най-много

Всичко в живота ми се случва само. Благодаря на тези, които ме търпят. Връщам се и о, чудо - всичко е изпрано, леглото е чисто... Много ми харесва така. И не само ме радва, а ме и изненадва. Когато човек престане да се изненадва, започва залезът. Затова често ще ме видите с опулени очи и широка усмивка.

Ако в живота ми няма любов, всичко губи смисъл

Провървя ми: обкръжен съм от умни жени, които не правят сравнения между мен и съществуването ми на снимачната площадка. Годишно героите ми попадат в десетки креватни сцени и е абсолютна глупост да бъда ревнуван заради това. Но никога нищо няма да кажа за втората си половинка, нито какво знам за тази или този... В едно интервю се пошегувах, че “вече съм бил женен, но не съм бил омъжен” - когато говориш подобни неща, е смешно, но после, като видиш заглавията, не ти е до смях. Заради подобно нещо солидна рекламна компания просто отказа да работи с мен.

В живота не играя

Не обичам душевната проституция, където всичко е за продан и постоянно играеш. Не съм от хората, които си разказват как са заченали, с кого са отишли на Малдивите, не се снимам в кофата на багера... Това ме отвращава. Има образи, има и хора.

Казват: "Щом мълчи, значи иска да е още по-популярен" - това според мен е клише. Правя го по съвсем различна причина. Сам съм си избрал професията, сам съм пожелал пътя към прожекторите и известността, а близките ми не са виновни, че вниманието към мен е голямо. С удоволствие разговарям със сина си за тези неща, защото той сам избра същия път. Всички останали - мама, близките ми - те не искат това.

Докато опре ножът до кокал

През последната година няколко пъти ме свива стомахът и се наложи спешно да отида на преглед. Когато си по 24 часа на снимачната площадка, волю-неволю започваш да дъвчеш това, което е включено в сценария... И няма време за профилактични прегледи.

Ниският ръст е мотивиращ

Преди не съм се замислял, но вече разбирам, че имено заради ниския си ръст съм пожелал да постигна нещо. Както един неосъществен на любовното поприще мъж се опитва да компенсира това с мощен автомобил, така и аз може би се опитва да добавя нещо към ръста си с моята работа.