Каква е тайната за създаването на дълголетен и успешен бизнес, пита My Modern Met?

Просто попитайте семейството, което управлява Nishiyama Onsen Keiunkan в Киото, Япония - хотел, управляван от 52 поколения потомци за период от 1300години. Хотелът е признат за най-старата странноприемница в експлоатация от Световните рекорди на Гинес. Последното поколение мениджъри се стреми да разшири пространството и да го модернизира - включително с обновени бани, които изпомпват над хиляда литра гореща минерална вода на минута.

Въпреки направените подобрения, четиризвездното съоръжение е успяло да запази своята историческа атмосфера и традиционен стил. В хотела нямат достъп интернет, така че посетителите са “принудени” да се насладят на спокойствието и живописните околности. В ресторанта гостите могат да похапнат висококачествено,говеждо месо, местно производство или да станат част от японската култура с изпълнението на някое караоке. Разбира се, потапянето в най-известните природни горещи извори с поразителни гледки към планини и дерета е в основата на отдиха.

Първоначално създаден през 705 преди Христа от Фудживара Махито, син на помощник на 38-ия император на Япония, през вековете хотелът е бил домакин на широк кръг от гости - от самураи и шогуни до политици и известни личности.