Една от асоциациите, които свързваме с пролетта, е женствеността. Тя може да бъде подчертана по невероятен начин с роклите и полите, които избирате. Това е и причината с минималното повишаване на температурите максимално да се усили желанието на дамите да изглеждат в пъти по-привлекателно, откогато и да било. А най-добрият начин това да се случи, е като изберат правилното облекло. Нека видим с какви поли и рокли ще се впишете най-добре в популярния стайлинг през този сезон.

Каква дължина на полите ще бъде най-модерна в следващите седмици?

Малко по-високите температури ни карат да посегнем към чорапогащниците и ефектните дамски поли и рокли. През последните години стандартната дължина се увеличава и това е и една от основните причини тази пролет все по-често да виждаме по витрините на магазините и кориците на списанията модели в миди дължина.

Колко дълга е една миди пола? Най-често е с дължина под коляното, достигайки максимум до средата на подбедриците. По-популярните модели са плисирани и създават чудесна феерична визия. Разбира се, можем да открием и такива, които са прави и лесно могат да допълнят вашата бизнес идея по отношение на облеклото ви.

От друга страна макси полите са доста дълги и успяват да прикрият цялото ви тяло. Модели във флорални мотиви ще ви накарат да се чувствате като принцеси. Можете да заложите и на класически черен цвят, в случай че се стремите към едно по-икономично пазаруване. Така ще можете да я съчетаете с абсолютно всяка една дреха във вашия гардероб.

На какво друго трябва да обърнем внимание?

Освен дължината е добре да обърнете внимание и на това с какво съчетавате вашите поли, защото така можете да постигнете един по-добър оптичен ефект. Така например дамски ризи на вертикално райе ще издължат торса ви. Това е чудесно, особено ако сте по-ниски и обувките на висок ток не са достатъчни, за да повдигнат вашите дух и настроение.

Можете също така да ги съчетаете и с удобен суичър, особено ако става въпрос за една по-ежедневна визия, клоняща дори към спортна. Суичърите предлагат ненадмината топлина и удобство, от които можете да се възползвате не само през пролетта, но и през цялата година. В случай, че все още нямате любим представител във вашия гардероб, ви препоръчваме да разгледате предложенията за дамски суичъри на answear.bg. Пред вас ще се разкрие огромно разнообразие и, повярвайте ни, не можете да останете безучастни.

Как да направим нашите поли и рокли още по-привлекателни?

Факт е, че често намираме един модел за невероятен, но когато го облечем сякаш нещо ни липсва. Ако и вие се чувствате така, то тогава ви препоръчваме да добавите някакъв аксесоар и да прецените как ще изглежда финалната комбинация. Така например дамските чанти са едно чудесно средство да превърнем дори най-скучната визия в нещо забележително. Единственото, което се изисква от вас, е да изберете модел, който да допълва останалата част от облеклото ви, а ако прецените – може и да контрастира цветово, така че да привлече погледите и на останалите към вас. Стотици дамски чанти можете да откриете на https://answear.bg/k/tya/aksesoari/chanti, които ще ви зарадват и с невероятни оферти и отстъпки.

В крайна сметка стои въпроса – миди или макси поли? Заложете на онези, с които ще се чувствате удобно. Бъдете внимателни, когато избирате съответен модел, и се придържайте към подходящ дрескод за различните събития. Само така ще си осигурите онзи поразителен ефект във визията, за която всяка жена мечтае. Добавете и целесъобразни аксесоари за повече загадъчност и завършеност на комбинацията. Всичко това съвсем спокойно можете да го откриете на едно място, а именно - answear.bg. Възползвайте се от офертите и освежете пролетния си гардероб още сега!