Дали пръстите, цветът на очите или стойката на тялото – всички тези неща издават нещичко за характера ни. Знаете ли обаче, че и формата на челото може да бъде от значение? Застанете пред огледалото, дръпнете косата си назад и вижте до коя от трите описани по-долу форми се доближава най-много вашето чело. „На челото ти е написано какъв си“ – може би този израз съдържа повече, отколкото предполагаме.

1. Широко, голямо чело

Вие сте истински организационен талант. Умеете да изпълнявате няколко задачи едновременно. Трудно нещо може да ви извади от равновесие. Вашето обкръжение цени това и се възползва от добрите ви съвети. 

2. Тясно, ниско чело

Вие сте много общителни, но се нуждаете и от време за себе си. Отличавате се със състрадателност и емпатия, понякога обаче тези качества ви правят уязвими. Въпреки това не бихте искали да промените нищо в себе си.

3. Неравно чело, с издутини и вдлъбнатини

Неравното чело издава весел и непринуден характер. Околните харесват компанията ви, което между другото се дължи и на това, че никой не умее да мотивира близките си по-добре от вас! С ваша помощ хората от обкръжението ви са постигнали не една своя цел.