В края на миналата година Джордж Клуни бе гост на подкаста WTF на Марк Марън и разказа повече за емоционалния момент, в който той и съпругата му Амал решават да имат деца. Актьорът признава, че именно прекрасната му жена е тази, която променя мнението му по този въпрос.

Как точно се случва всичко?

Клуни разказва, че преломният момент е настъпил, когато той и Амал са били на гости на неин приятел, чието дете е било „доста шумно и неприятно“.  Когато двамата започват да се разхождат из градината и да си говорят по темата за бебетата, съпругата му казва: „Имаме ужасен късмет в живота", а аз допълних: "Да, имаме късмет, че се намерихме". Тя ми отвърна:" Изглежда, че трябва да споделим този си късмет и с някои други хора..." Помня, че замълчах за около минута и след това просто се обърнах към нея и й казах: "Ако и ти си на тази вълна...", а тя ми отвърна простичко: "Мисля, че трябва да опитаме." Преди това не исках да се женя, нито да имам деца. Но това необикновено човешко същество влезе в живота ми с гръм и трясък и просто се влюбих лудо. От този момент нататък знаех, че всичко щеше да бъде различно", споделя с усмивка Клуни.

Снимка: Getty Images

Когато през юни 2017 г. той в края на краищата става баща, актьорът не е имал представа, че го очакват не едно, а цели две дечица. „Нямах представа, че ще имаме близнаци – казва Клуни с насълзени очи – Бях наистина поразен, когато лекарят ми каза „Момченце е…“, а малко след това допълни: „Другото пък е момиченце“. Казах си: „О, по дяволите…“. Бях готов за едно, въпреки че сестрата на Амал да имаше близнаци и в известна степен това можеше да се случи и на нас… Сега обаче не мога да си представя своя живот без тях. Обожавам ги!“, казва още очарователният актьор.

В момента Джордж и Амал се наслаждават на родителството и на 4-годишните си близнаци.

Gallery

Снимка: Getty Images