На 2 километра от Созопол, навътре в сушата до село Равадиново, се намира замък, изграден от един-единствен човек - Георги Тумпалов. "Влюбен във вятъра" е основно от мраморизиран варовик. Гледан от въздуха, прилича на кръст и отвън е украсен с орнаменти от месинг. Те висят по каменните стени, обвити в задната част на замъка с гъст бръшлян.

Кулите са украсени с мед и месинг. 

След като веднъж влезе в имението през голяма каменна порта, посетителят поема към уникалния дворец. Следва красива арка, копие на Адриановата в Истанбул. Зад нея се озоваваш в приказна градина с езеро, в което плуват двойка бели и четири черни лебеда, които привнасят неповторима атмосфера към аристократичната обстановка.

Собственикът иска цяла България да знае, че всеки може да дойде тук по всяко време и да види замъка. "Направих го в България, защото сме родени тук и тук ще умрем , а той ще остане...”

Gallery
Уникалното архитектурно творение се простира върху площ от 20 декара. Към замъка има парк, езеро с лебеди и параклис, който е в процес на строеж
Gallery
Gallery
В самият замък има картинна галерия, изба и огромни зали. Замъкът е с изключително красиво нощно осветление, което прави мястото приказно.