Лондонската певица Bhavini Vyas гостува за първи път в България с три концерта в началото на април 2017.

Родена в покрайнините на Северен Лондон, Bhavini Vyas израства с индийската култура от ранна детска възраст, възпитавана в традиции, здраво вкоренени в духовната страна на живота. Изучавайки Психология и Химия в университета в Единбург и Оптометрия в City University Лондон, академичното образование на Bhavini Vyas върви ръка за ръка с изкуството.

Bhavini Vyas посещава вокални уроци по класическа индийска и народна музика, както и класическа музика и джаз пеене от 5-годишна. Освен това специализира една година в интензивно вокално обучение в Индия, от където събира още мъдрост и лекота в излъчването си. Сред големите й изяви са концерти в Royal Albert Hall, Wembley Arena, Queen Elizabeth Hall, The Southbank Centre, St. Pauls Cathedral and Trafalgar Square в Лондон и St. Martin Square в Сидни.

Творбите й са толкова ефирни и магични, че събират почитатели от цял свят. За мнозина музиката й е балсам за душата, а насладата от нейното докосване отвежда в нови измерения на духовността. 

Благодарение на нейните концерти из целия свят, десетки хора са се докоснали до хармонията и радостта от живота, заредени от мощния й глас.

Програмата на Bhavini Vyas в България включва три концерта в София, Пловдив и Стара Загора, на следните дати и места:

05.04.2017 20:00ч. Клуб Петното на Роршах, Пловдив.
07.04.2017 19:00ч. Регионална библиотека 'Захарий Княжески', Стара Загора.
08.04.2017 18:30ч. Studio 5, София.