Ако не говорите „сарказъм”, няма да разберете какво има предвид и най-вероятно няма да се забавлявате с видеото ѝ. Но в случай че ползвате „сарказъм” свободно, моля, заповядайте. (Видеото ще намерите най-отдолу, а преди това ви предоставяме превод на желязната аргументация, която, надяваме се, ще ви разсмее, както нас).

1. Обидно и неприлично е. Не живеем в общество, в което е прието да показваме част от гърдите или пазвата си.Ако кърмя някъде навън и някой мине покрай мен и ме види, аз го обиждам с гърдите си. Изобщо не искам да обидя някого, кърмейки пред него. И като кърмим публично, просто разпространяваме лъжата, че гърдите имат и друга функция освен да възбуждат някого. А това може много да прецака децата...
2. Дори и да използваме някое от покривалата за кърмене, изобщо няма гаранция, че бебето няма просто да го махне. И после какво?! Гърдите ви ще бъдат на показ за цяла секунда. Или даже две. Две секунди... Честно ви казвам, бебетата, които махат покривалата, са просто разглезени. Въобще не разбирам какво му е толкова неудобното на това да се храниш с покривка на главата. Изобщо не е потно, горещо, тъмно или клаустрофобично.

Кристина Кузмич е майка на три деца и влогър. За още от нейните видеа посетете YouTube канала ѝ или kristinakuzmic.com.

Вижте целия текст на Новите родители - едно място, посветено на децата, майките и бащите. В него ще откриете полезна и любопитна информация за възпитанието, образованието, храненето, здравето и всичко, свързано с детето.