Вероятно в някакъв момент от живота ви сте си мислили, че вашите родители са ви забранявали да правите твърде много неща. Ако обаче сега се върнете назад във времето, ще погледнете на тези ситуации с усмивка.

В следващите редове ви предлагаме 20 неща, които най-вероятно ще ви се сторят познати!

1. Вие винаги сте били първото дете от компанията пред блока, което е трябвало да се прибере, защото сте имали най-ранен вечерен час.

2. За да преспите у ваш приятел, са ви били необходими десетки часове на психическа подготовка, детайлна презентация на родословното дърво на семейството, при което отивате, както и договор, подписан със собствената ви кръв, в който заявявате, че няма да консумирате алкохол и ще си легнете точно в 22.00 часа.

3. Всеки път, когато приятелите ви са правили планове, къде да отидете след училище, вие сте знаели, че родителите ви няма да ви пуснат, защото за такива неща е трябвало да предупреждавате 2-3 дни предварително.

4. Преди да помолите родителите си за нещо, винаги сте репетирали пред огледалото както речта си, така и отговорите на въпросите, които сте знаели, че ще ви зададат.

5. Винаги е трябвало да изчакате да бъдат в добро настроение, преди да ги помолите за нещо.

6. С тежка въздишка и със сълзи в очите сте казвали: „Както и да е… Вие и без това ще откажете”, което е било просто хитра уловка, когато молбата действително е била важна за вас.

7. Молили сте родителите си за разрешение само по веднъж, когато е трябвало да отидете на купон. Така и не разбрахте защо приятелите ви си мислят, че ако ги помолите отново, ще има някакво значение.

8. Винаги е трябвало да избирате между излизане в петък или в събота вечер, тъй като е нямало абсолютно никакъв шанс родителите ви да ви пуснат и в двата случая.

9. Били сте подложени на огромен стрес, когато приятелите ви са променяли плановете за вечерта за стотен път, а на вас ви се е налагало да звъните отново и отново на родителите си, за да им кажете къде ще сте.

10. . Лъгали сте постоянно. За всичко. И днес продължавате.