Вместо виц: Най-дразнещите черти на отделните зодии

15 февруари 2018 г., 00:01
32042

RealCG Animation Studio / Shutterstock

Никой не е съвършен, но някои са по-специални от други. Животът ни е научил, че от различните хора може да очакваме различни поразии. Затова е добре да се знае с какви рогца ще се сблъскаме в името на любовта, приятелството или бизнеса. И тук астрологията се притичва на помощ. Вярвате или не, всяка зодия си носи негативните черти. Които понякога не само дразнят, ами направо те изкарват от релси.

Овен

Той все бърза! Не стои на едно място и се ядосва на всеки, който го прави. Ако сте смелчаги, пробвайте да му дадете акъл. Няма шанс! Не само, че не слуша съвети, ами те прави на пух и прах, ако настояваш, че си прав. Чуват се крясъци и викове до небесата. Детенце, което смята, че всичко му се полага и все трябва да става на неговата.

Телец

Телците са страшно алчни. Въпреки че според тях това е по-скоро благоразумие и пестеливост. Готови са на всичко, за да си вземат своите материални облаги, пък дори това да значи да прецакат и най-добрия си приятел. Нищо лично, просто бизнес!

Близнаци

Ако ще и цял шоколад да им набутате в устата, те пак няма да млъкнат! Задължително имат „компетентно“ мнение и за неща, от които грам не разбират. Съответно, сещате се, по-добре никога не им споделяйте тайна, ако държите тя да остане такава.

Страници

Ключови думи:
Коментари