„Целувката е най-сигурният начин да кажеш всичко в пълно мълчание.” (Ги дьо Мопасан)

Може би зависи от зодиите ви?

Както е известно, при целувките има най-различни стилове и стратегии. От страстни и настойчиви през нежни и чувствени до игриво-експериментални – фантазията не познава граници и така в крайна сметка всяка целувка се явява уникат! Но как се целуват представителите на отделните зодии и най-вече кои от тях са на една вълна?

Ето кои двойки зодии си пасват особено сполучливо по линия на целуването:

Козирог и Телец

И двата знака са абсолютни хедонисти, и двата залагат на сигурното и изпитаното, и двата предпочитат класическия и праволинеен стил. От това следва: когато се целуват, нито един копнеж не остава неосъществен!

Водолей и Овен

Овните обичат да ги изненадват (и глезят!), а Водолеите обичат да изненадват (и глезят!) – и това ако не е перфектната комбинация за целуване!

Риби и Рак

Нежен, чувствен и гальовен – това е предпочитаният стил както от Рибите, така и от Рака. Когато се целуват, тези двамата се сближават не само физически…

Близнаци и Лъв

Самоуверени, горди, властни - Когато Близнаците и Лъвът се целуват, обикновено е намесена много страст. И двата знака знаят съвсем точно какво искат и как да накарат другия – разбира се, по нежен и мил начин - да му го даде.

Дева и Скорпион

Тук определено пламват искри. Девата и Скорпионът разбират от еротика и освен това са специалисти да се възползват оптимално от чара си. Човек би могъл да се възбуди само като наблюдава двамата да се целуват.

Везни и Стрелец

Как биха могли двама креативни и жадни за хармония оптимисти, каквито са Везните и Стрелецът, да не си подхождат и по отношение на целувките? При тях всяка целувка е отделно преживяване, свързано с непредвидимост, изобретателност и много страст и въодушевление.