Това лято необикновената свежест на Perrier буквално ще ви понесе в облаците. Готови ли сте да тръгнете по следите на трима необикновени герои и да спечелите един необикновен ден с Perrier?

Настройте се на приключенска вълна и обиколете света с играта Extraordinaire Perrier в търсене на три необикновени типажа - #FRENCH, #SEXY и #NATURE. Докато се излежавате на шезлонга или на терасата, докато се разхлаждате с ветрило и чаша Perrier, просто си изберете един от тримата герои на Perrier, открийте в кое кътче на света се крие и може да спечелите страхотни награди. Всеки успешно открит герой ви носи възможност да спечелите голямата награда – полет с балон и един необикновен ден с Perrier в Розовата долина.

Естествено има и още много награди, които да повдигат настроението по време на летните жеги, така че впуснете се в приключението тук www.extraordinaire-quest.perrier.com от 20 юни до 28 август. Повече за играта Extraordinaire Perrier, както и всичко ново, свежо, интересно и вълнуващо за Perrier може да научите на facebook.com/PerrierBG.