Дейв Раунтрий – барабанистът на култовата британска група Blur – разтърси столичния клуб „Терминал 1“ през изминалия петък с незабравимите тракове на бандата, емблематични парчета за клубната сцена през 90-те и оригинални съвременни сетове с уникалния почерк на британския DJ.

Всичко това потопи посетителите в атмосферата на един от най-големите ирландски празници, превърнал се в символ на непримиримият човешки дух, смелостта, приятелството и споделените мигове.

Дейв, който освен всичко останало, е и адвокат, аниматор и политически активист, бе поканен в България от Jameson Irish Whiskey и Терминал 1.

Клубът бе не просто сцена за музикално изпълнение . Интериорът и атмосферата бяха напълно преобразени в унисон с Деня на Св. Патрик. Преобладаваше зеленият цвят, а всевъзможните забавления бяха пръснати във всеки ъгъл – джаги, дженга, дартс и всевъзможни атрактивни занимания и игри допълваха картината.

В същото време, успоредно с празника в София, в Дъблин се забавляваха актьорът Ненчо Балабанов, популярният влогър Андреа Влъчкова и радио водещият Симеон Колев, които бяха специални пратеници на България за празненствата в ирландската столица.

Денят на Св. Патрик бе повод за партита навсякъде по света. У нас, благодарение на Jameson Irish Whiskey,  в празненствата се включиха и клубове в Пловдив, Варна, Бургас, като общият брой на събитията бе 11 в рамките на 4 дни.

Gallery

Източник: Jameson Irish Whiskey

Gallery

Източник: Jameson Irish Whiskey

Gallery

Източник: Jameson Irish Whiskey

Gallery

Източник: Jameson Irish Whiskey

Gallery

Източник: Jameson Irish Whiskey