Потребител в Reddit реши да попита майките и татковците следния въпрос: „Кое е най-страховитото нещо, което вашето дете някога ви е казвало?“ Темата вече съдържа стотици различни отговори, кой от кой по-зловещи.

Едни виждат мъртъвци, други таят склонност към убийства и какво ли още не. Изглежда някои от тях имат всички предпоставки един ден да се превърнат в ужасяващи психопати.

По-долу ще откриете част от отговорите, придружени от снимки на деца, които нямат нищо общо с истинските. Те са подбрани от Bored Panda единствено с илюстративна цел.

Важно е да отбележим, че много е вероятно част от тази „страховитост“ да произлиза от недоразбиране между възрастните и малките деца. В много от случаите цитатите са плашещи заради начина, по който ги интерпретираме. В случая детето може въобще да не е искало да каже това.

Говоренето и осмислянето на концепции като смъртта например е важно, но трудно нещо за децата. Особено на фона на факта, че повечето възрастни не обичат да приказват за това и дори се страхуват от нея. Коментарите за смъртта са особено зловещи, тъй като децата все още не могат да я разберат.

UnfortunateBirthMark:

"Завивах двугодишния си син и той ми каза "Довиждане, тате." Отвърнах му "Не, казваме лека нощ". "Знам, но този път е довиждане", каза ми.

Трябваше да го проверявам на няколко пъти през нощта, за да се уверя, че е все още там."

Бел. ав. - на английски довиждане е goodbye, а лека нощ - good night.

Like_I_was_sayin:

"Моята тригодишна дъщеря застана до новородения си брат, погледа го за известно време, обърна се към мен и ми каза: "Тате, това е чудовище, трябва да го заровим."

Tom_Zarek:

"Когато бях горе-долу на 3, котката ни роди мъртвородени котенца. Попитах баща ми дали можем да им направим надгробни кръстове и той се съгласи. Докато ги майстореше, го му зададох следния въпрос: "Не са ли прекалено малки?". Татко: "Какво имаш предвид?". Аз: "Няма ли да ги приковем за тях?". След няколко минути мълчание, той отвърна "Не, няма да сторим това.". Аз: "О."

hrhomer:

"Моята племенница седеше на кушетката. Имаше странна физиономия. Майка й я попита за какво си мисли и тя отвърна: "Представях си как ме заливат вълни от кръв."

abluesxs:

Попитах на шега "Кой е най-добрият начин човек да си намери приятелка" и моят 7-годишен син ми отговори: "Ще й кажа, че ако не ми стане гадже, никога повече няма да види родителите си."