Да имаш две дъщери и те да са от зодиите лъв и скорпион е огромно изпитание за всеки родител. И вярно е - не всички представителки на нежния пол са действително нежни, мили и хрисими, както им се иска и на майките и бащите, и на мъжете, когато тези момичета пораснат и се влюбят. И на шефовете, които си имат работа с дамите със сложни характери. Да видим кои са те според малко крайни, но и доста точни астрологични портрети.

Скорпион

„Ауу, ама ти си скорпион, ужас!“ Това е често срещана реакция, когато хората узнаят зодията ви. Типично и за мъже, и за жени Скорпион е, че винаги се стремят да бъдат начело и никога не се предават. Но понякога го правят с цената на всичко: налагат своето, използвайки неприятни черти от своя характер.

Гневни, строги и непреклонно тропащи с крак, за да стане така, както те искат? Това не е въпрос, а често срещано поведение от тяхна страна, макар че, когато искат, могат да бъдат изключително приветливи и благородни.

Лъв

Каквото и да си мислят мъжете, тя е доминиращата половинка във всяка двойка. Властна и прекрасна, не отстъпва нищо на никого и изисква непрекъснато. А когато някой се опита да я постави на мястото ѝ, може да влезе в схватка, да намрази, да загърби и отритне. Особено е драматично, когато се влюбят жена и мъж, представители на този знак – никой от двамата не иска да отстъпи.