12. Риби

Вие сте прекалено внимателни, съвестни, безкористни и всеотдайни, за да бъдете нарцис. Вие сте последовател, а не лидер. Човекът, който прави комплименти, а не ги търси. Даващия, а не взимащия. Понякога изглежда, че съществувате, за да накарате всички нарциси на света да се чувстват по-добре. По-вероятно е някой да ви стъпче, отколкото вие да стъпите отгоре му, деликатни цветчета такива. Според нас е крайно време тази скромна малка рибка да се превърне в голяма бяла акула.

11. Везни

Не се нуждаете от напомпано его. От друга страна обаче, нямате причина и да имате такова. Не смятате, че сте особено велики, и всички останали са съгласни с вас. Не че сте скромни, просто сте негативни. Понякога дори се подценявате. Всъщност е добра идея да започнете да се цените малко повече.

10. Близнаци

Не искате да манипулирате хората, по-скоро се стремите да ги избягвате. И не че не сте нарцис, просто не сте особено добър нарцис. Ако бяхте действително самовлюбена личност, то вие със сигурност щяхте да взимате по-добри решения в живота си. Ето защо сте толкова ниско в тази класация. Не че не сте егоцентрици, просто не знаете как да получите това, което искате. Истинският нарцис не е толкова саморазрушителен.

9. Рак

Вие сте едно изключително жадно за внимание раче. Изключително зависими сте от другите и като цяло сте покорна и хрисима личност. Твърде голяма лепка сте, за да сте нарцис. Въобще не сте толкова самоуверени или арогантни, за да попаднете под общия знаменател на самовлюбените. По-скоро бихте излезли на среща с нарцис, отколкото да се превърнете в такъв. И да, за добро или лошо, вие можете да сте мили и състрадателни – понякога дори прекалено много. Сигурно животът ви ще е по-добър, ако от време на време постъпвате като нарцис и мислите и за себе си.