Психолозите отдавна са установили, че дори най-простите тестове могат да разкрият интересни факти за личността.

Например, този елементарен тест ще ви помогне да направите сами вашия психологически портрет. Изберете формата, която ви харесва най-много. Не се колебайте прекалено дълго, спрете се първата фигура, която ви впечатли.

Квадрат

Ако изберете квадрат най-вероятно сте трудолюбив човек, който подхожда към всичко с пълна отговорност. Вие сте верни и надеждни, така че хората ви уважават и слушат. Но понякога се изнервяте, когато нещата излязат от вашия контрол. Отпуснете се и не се притеснявайте, всичко ще се оправи само по себе си.

Триъгълник

Вие сте роден лидер и вършите отлична работа с организационните и лидерските си качества. Вие си поставяте цел и смело вървите към нея. Но най-важното е, че вдъхновявате други хора да реализират своите цели и надежди. Но не забравяйте, че не е необходимо да се натоварвате с ненужна отговорност.

Кръг

Ако изберете кръг, тогава сте много приятелски настроени и отворени към хората. Винаги можете да подкрепите друг човек, да дадете рамо, да изслушате и успокоите. Хората се чувстват в безопасност до вас. Никога няма да бъдете сами, защото хората са привлечени към вас.

Кръст

Ако изберете кръст, тогава сте творчески човек. Винаги намирате творческо решение на проблемите, имате много идеи в главата си. Не забравяйте да ги използвате!

Показа ли ви тестът, че сте такава личност за каквато се мислите?

Източник: e-zdravey