Днес ви представяме един интересен психологически тест, който ще ви помогне да надникнете по-дълбоко в дебрите на вашата душевност.

Всичко, което трябва да направите, е да разгледате тази картинка по-горе и да видите, кое е първото нещо, което привлича вниманието ви.

Готови ли сте?

Ето какво означава вашият отговор.

Перата, останали във въздуха от избягалата от клетката птица - вие сте екстроверт. Знаете как да се държите в различните социални ситуации, рядко се чувствате неудобно или сте неуместни. Балгодарение на това лесно се озовавате в светлината на прожекторте. Вие сте много искрени с другите в отношенията си, отдадени и верни сте. Очаквате същото в отговор. Имате вроден чар, с който с лекота омайвате околните и успявате да ги разсмеете. Очаквате много от хората, вие сте взискателни. За да спечели някой доверието ви, понякога трябва да поработи доста усърдно върху това.

Тялото на мъжа без глава - вие сте интроверт. Винаги приемате критиката спокойно и без излишни драми. За вас това са конструктивни коментари, съвети, които можете да вземете предвид, за да се подобрите. Ако някой се опитва да ви нарани и несправедливо ви обвинява, той няма да постигне нищо, защото дори няма да го забележите.  Животът ви е дисциплиниран и организиран. Опитвате се да живеете хармонично, като наблюдавате ежедневието и следвате планирани действия. Развивате волята и моралните си принципи. Можете да получите това, което искате с лекота. Навън изглеждаш като доста скромен човек. И всичко това, защото оценявате всякакви житейски ситуации от позицията на здравия ви ум.

Отворената клетка - вие сте амбиверт. Това означава, че притежавате черти както на интроверта, така и на екстроверта, но никои от тях не са доминантни, т.е. намерили сте златната среда. Това не е лошо, защото умеете да се адаптирате спрямо ситуацията. Важно за вас е да се предизвиквате. Склонни сте да излезете извън зоната си на комфорт, но само ако сте принудени. Затова правете неща, които обикновено не бихте направили. Освен това сте сте амбициозни. Знаете как да преодолеете трудностите на живота, но все пак се опитвате да ги избегнете. Вие действате разумно, но като човек сте доста наивен. Всичко се дължи на факта, че сте над нещата и сляпо вярвате на хората. Опитвате се да видите само доброто в тях. Онзи, който смята, че сте слаб и глупав човек, греши много. Не на последно място - добротата е вашата сила. Винаги можете да потърсите помощ и съвети. Приятелите ви знаят това и оценяват това качество във вас.