12. Везни

Везните са изключително съобразителни и щедри същества. Където и да отидат, те излъчват любов и романтика. Въпреки че често могат да бъдат малко наивни и лековерни и лесно се озовават на грешния път, мистериозността не е сред присъщите за тях качества. Обичат да говорят за почти всичко и не ги бива в пазенето на тайна – особено от близки приятели или от семейството. Ето защо Везните се считат за най-малко мистериозния знак в зодиака.

11. Стрелец

Стрелецът също е в дъното на тази класация, но по свой собствен избор. Хората от този знак са весели и добродушни – със силна воля и способност да повлияват на останалите. Попитайте нещо Стрелеца и той ще разтвори сърцето си за вас (стига да е дошъл подходящият момент).

10. Овен.

Не сте сред най-мистериозните. Поради факта, че вие сте толкова независима, активна и дружелюбна личност, е сравнително трудно да създадете мистична аура около себе си. Това обаче не е нещо непременно лошо, тъй благодарение на вашата топла и динамична особа хората наистина обичат да общуват с вас.

9. Лъв.

Вие сте олицетворение на позитивността. Ръководите се основно от любовта и във вашето изпълнено със светлина ежедневие няма почти никакво място за мистерия и тъмнина. Доверявате се много и често, но не могат да ви заблудят току-така. Ако връзката с даден човек е разбита, то вие много трудно ще го допуснете отново до себе си. Има обаче едно нещо, което може да внесе доза мистериозност в живота на Лъва и това е в момента, когато неговата гордост е засегната. Ако сторите това, ще се наложи да разрешите една цяла мистерия, каквато дори не сте подозирали.

8. Близнаци.

Близнаците са душата на компанията. Обичате да говорите и да карате хората да се чувстват добре. Това обаче ограничава количеството информация, което споделяте за своя живот, защото предпочитате да създавате впечатление на спокоен и щастлив човек. Вие сте като лука – за да достигнат до сърцето на вашата мистериозна душа, хората трябва внимателно да махат отделните пластове.

7. Телец.

Вие сте спокоен и хладнокръвен знак, но това не значи, че не се отличавате и с известна мистериозност. Въпреки че се социализирате с лекота и ви харесва да сте сред хода, едва ли ще сте сред първите, които ще разкрият подробности за личния си живот. Едва когато допуснете даден човек до себе си (а това се случва наистина трудно), той може да види какво всъщност се случва в съзнанието ви.