Всяка зодия си има враг. И този враг се връща в живота им под формата на различни хора, които почти винаги са една и съща зодия.

Ето коя е зодията, от която трябва да се пазиш, ако си...

Овен - най-големите предатели в живота ви са тези със зодия Телец. Не се доверявайте на Телците, защото те не обичат конкуренцията и това, че сте много по-добри от тях, ги кара да се озлобяват. И вършат мръсни номера.

Телец - не бъдете много близки с Девите. Те са много завистливи и ще отровят живота ви. Изсипват цялата си негативна енергия към вас, а се пишат най-добрите приятели.

Близнаци - вие се пазете от Стрелците. Просто не ви е писано да имате приятелски отношения, още по-малко любовни. Неразбирателството идва най-вече от това, че и двете зодии обичате себе си повече от другия.

Рак - бъдете бдителни и не допускайте много хора до себе си. Имате добро сърце и това ще ви изиграе лоша шега. Пазете се най-много от Скорпионите в личния си живот, защото те могат да отмъкнат любовта ви и да разрушат връзката ви.

Лъв - пазете се от Водолеите. Те са зодията, която ви се пишат първи приятели, а след това ви забиват нож в гърба. Ако сте влюбени в зодия Водолей, пригответе се сърцето ви да бъде разбито.

Дева - не се сближавайте с Везните, твърде сте различни, за да се получи добра връзка помежду ви, независимо дали говорим за любовна или за приятелска. Най-лошото във взаимоотношенията ви е това, че не можете да се радвате на успехите на другия и завистта ще ви погуби.