Овен

Родените под този огнен знак са независими и знаят много добре какво искат от живота и любовта. Въпреки това, понякога могат да бъдат прекалено груби и невнимателни. В любовта се нуждаят от половинка, която да укроти тяхната огнена природа и да ги балансира. Освен това, любимият им човек трябва да показва амбиции, да има цели, които да следва и да си пасва в много отношения с Овена.

Телец

Телците понякога наистина могат да бъдат упорити, особено в любовта. Но под сериозния им външен вид се крие една грижовна и чувствителна личност. Представителите на тази зодия се нуждаят от партньор, който да им покаже своята грижа и обич. Не са много добри с думите и изразяването на обич чрез словата, особено мъжете, но показват любовта си чрез действия.

Близнаци

Близнаци, вие никога не знаете какво искате, особено що се отнася до любовта. В един момент искате сериозна връзка, а в следващия се сещате за личната си свобода, на която държите и за мимолетните забавления. За много кратко време може да промените мнението си, особено ако сте разочаровани от обекта на вашите желания. Любовна връзка бихте създали с партньор, който също като вас е забавен, изпълнен с живот, с когото да се забавлявате и отдавате на романтика.

Рак

Раците са сложни, чувствителни и любящи личности. Влюбят ли се, те са готови да направят много за половинката си. Тъй като излагат на показ своите чувства, понякога се случва и да бъдат жестоко наранени. В любовта се нуждаят от човек до себе си, който да е сериозен, а не да си играе със сърцето им, от приятел, пазител, който да разбира и обожава тяхната чувствителност. Раците носят красива душа и се нуждаят от някой също толкова великолепен.

Лъв

Лъвът е сила, с която всеки трябва да се съобразява. Родените под този знак обичат да бъдат под светлините на прожекторите. Що се отнася до любовта, Лъвовете обичат флирта, дори когато имате сериозна връзка. Въпреки това има какво да предложат на половинката си. Те са забавни, чаровни, харизматични. Нуждаят се от партньор, който да може да се справи със силната им природа.

Дева

Аналитични и педантични, такива са Девите. Готови са да отворят сърцето и душата си за тези, които обичат. Но не се впечатляват толкова лесно. Отсрещната страна трябва да ги впечатли с интелект, чар и сила на характера. Девите са придирчиви за това с кого излизат. Чакат специалният човек да се появи в живота им, но не значи че през останалото време не се забавляват с краткотрайни връзки.