12. Телец

Телецът няма да изневери, защото верността към партньора му му носи най-голяма изгода. Когато поддържаш една-единствена връзка, означава, че трябва да полагаш усилия само за един човек и няма нужда да изразходваш допълнителна енергия, за да кръшкаш и да си измисляш оправдания. Да, Телецът честно казано е твърде мързелив, за да си помисли за изневяра. Но това е хубаво, нали? Малко егоистично, но все пак хубаво.

11. Рак

Ракът е един от най-верните зодиакални знаци и е на второ място по вероятност да изневери от всички. За него семейството е най-важното нещо и той винаги търси стабилна емоционална подкрепа. Представителите на тази зодия обичат да им е комфортно и сигурно и изневярата би ги накарала да се чувстват тревожни и под напрежение през цялото време. Тъй като някои от тези причини облагодетелстват единствено Раците, те не са на последното място в класацията, но бъдете сигурни, че най-вероятно никога няма да ви изневерят.

10. Овен

Овните се посвещават на партньора си безусловно. Понякога могат да изглеждат груби и сурови, тъй като когато става въпрос за изразяване на любовта и ангажираността им към партньора, не ги бива особено, но това не означава, че са склонни към изневяра. Овенът е лоялен докрай. Освен това знае колко ужасно би се чувствал, ако някой му изневери, и никога не би подложили друг човек на това. Никога.

9. Дева

Подобна мисъл дори не преминава през съзнанието на Девите. Може би това е така, тъй като са толкова ангажирани, че нямат време за подобни глупости. Лоялен знак са и можете да им имате доверие. Ако не са щастливи, по-скоро ще ви го кажат и ще прекратят връзката, отколкото да ви изневерят. Те не са почитатели на драмите и не са склонни да бъдат източник на такива в собствения си живот.

8. Скорпион

Скорпионът може да бъде най-любящият и отдаден партньор, който някога сте имали, и да остане такъв завинаги - стига да правите същото за него. В момента, в който разбере, че сте му изневерили – дори по най-дребния и незначителен начин - край. След като веднъж сте загубили лоялността на Скорпиона, той със сигурност ще ви отмъсти. Внимавайте!

7. Стрелец

Стрелецът има доста високи морални стандарти и никога не би искал да направи нещо, което би разрушило репутацията му. Но не се изненадвайте, ако в началото на връзката си ви предложи отворена връзка и даде да се разбере, че планира да се среща с други хора. Когато са открити и честни за това какво правят и какво очакват от връзката ви на този етап, това наистина ли е изневяра?