Овен

Аха да атакува

Общо поведение: Разумът - не че въобще има думата - му казва да стои настрана, но огромното любопитство го тика сякаш с невидима ръка към НЛО-то.

Първа реакция: Овенът подскача възмутено и аха да атакува. Стои леко приведен, със стиснати юмруци и с главата напред. След десетина секунди осъзнава, че дори неговите рога може да се окажат безполезни при среща със зелените човечета.

Какво им казва: Дано да идвате с мир!

Как постъпват извънземните: Пращат с мир робот, който да прибере Овена при останалите зверове в лабораторията на летящата чиния.

Телец

Изпуска си сандвича

Общо поведение: Телецът е страхлив, но още повече се бои да не би някой да си помисли, че го е страх. Затова се държи мъжки. Нещата драстично се променят, щом с него има деца или любими хора.

Първа реакция: Спира да яде, сандвичът пада от ръката му и устата се отваря широко от изумление. Мисли си: “Боже, какъв грамаден кораб. И колко са грозни!”

Какво им казва: Вървете си с мир!

Как постъпват извънземните: Заобикалят го отдалеч, в случай че е сам. Ако с него има деца, палят чинията и газ към небето!

Близнаци

Правят си селфи с тях

Общо поведение: Близнаците вярват че е инфантилно да вярваш в извънземни. За тях е по-леко да преглътнат факта, че виждат НЛО, ако си представят, че просто са полудели и имат халюцинации. Всичките им останали действия са в съответствие с тази самозаблуда.

Първа реакция: Разсмива се безумно и вади телефона да снима.

Какво им казва: Брато, мръдни по-вляво да хвана и летящата чиния!

Как постъпват извънземните: Мръдват, за да влязат в кадър, след което с много нежност прибират Близнака на кораба, за да проверят какво не му е наред с главата.

Рак

Опитва се да ги нахрани

Общо поведение: Раците знаят, че съществуват извънземни. Виждали са ги неведнъж или познават хора, които със сигурност са ги виждали. За тях срещата е дългоочаквана.

Първа реакция: Зашеметен от красотата на светещия извънземен кораб, Ракът не смее да помръдне. Малко по-късно предпазливо се насочва към инопланетяните, за да ги посрещне и нагости.

Какво им казва: Ако идвате с мир, заповядайте, имам яхния от козленце с джоджен.

Как постъпват извънземните: Опитват се да се откопчат от любезния Рак, докато накрая се озовават насядали около масата в кухнята с димящи чинии пред себе си.