Без значение дали сте спокойни или трудно нещо ви разклаща, все пак понякога се гневите. Може и бързо да се палите, но по-важно е дали бързо ви минава или оставяте на беса да ви тормози дълго време. Дали това зависи само от характера или и звездите имат своя пръст?

Овен: Избухва мигновено

Овенът се счита за бебето на зодиака, тъй като е известен с това, че може да експлодира, без да го е грижа как това ще засегне околните. Жената от тази зодия изобщо не си поплюва, когато трябва да обясни как се чувства и ако случайно сте си навлекли гнева й, бъдете нащрек. Бързо й минава и често се чувства зле от реакцията си, но това няма да й попречи следващия път да реагира по същия начин.

Телец: Търпи, търпи, накрая ви отнася

Преди да стигне до фазата на гнева, жената Телец ще ви даде сигнал. Първо ще млъкне и ще стане дистанцирана, после ще изригне като вулкан, пръскайки такава жежка жлъч, че ще помете всичко по пътя си. Често изразява гнева си, хвърляйки предмети. Така й пада пердето, че със сигурност не искате да й се изпречвате на пътя.

Близнаци: Изговаря си всичко

Жената от тази зодия обича да говори. Когато е гневна, ви залива с крясъци, думи, викове, сарказъм и ужасни, злобни фрази. Но тъй като в нея има още една страна, понякога гневът й може да мине в пълно мълчание. Може да ви показва достатъчно дълго високомерието си, докато не скочи върху сънната ви артерия.

Рак: Изпитва палитра от емоции

Когато жената Рак се вбеси, първата фаза е цупене. Втората е пасивна агресия и най-накрая хвърля огън и жупел. Не правете грешката да си мислете, че щом не ви обелва дума, може да я игнорирате. Именно тогава трябва да покажете любов и нежност към нея. Ако тя не получи каквото иска, мълчанието й може да премине през фаза на рев, а ако и тогава не усетите, че сте стъпили на крив крак, то лошо ви се пише.

Лъв: Реве като краля на животните

Не правете грешката да гневите жена от тази зодия. Ще се озовете в епицентъра на такава буря, че ще ви се ще по-скоро да сте в устата на истински лъв, отколкото в една стая с нея. Колкото повече крещи и вилнее, толкова по-добре се чувства. Има склонност да мисли само за своите емоции и чувства и не пести обидни думи. Дори и да ви прости за това, което вие сте направили, не очаквайте тя да се извини за ответното си поведение. Твърде е горда за това.

Дева: Задушава се в собствените си чувства

Тези жени не се чувстват особено комфортно в изразяването на гнева си, затова те трупат всичко в себе си, докато не избухнат за нещо съвсем дребно и несъществено. Обикновено връщат лентата доста назад, но в пъти по-добре ще е от време на време да тряскат някоя и друга врата, отколкото да стискат всичко.